logo

Welkom bij Brouwerij Het 58 Genot

logo

Iedere Zondag geopend van 13:00 tot 17:00

U kunt bij ons zowel binnen als buiten zitten, ook aan de kinderen is gedacht met veel fietsen, skelters en een grote speeltuin.

Wat maakt ons bier speciaal?

 • Geselecteerde Mout
  Al onze mout komt van Mouterij Dingemans, Voor ons prima te bereiken en mout van uitstekende kwaliteit waar we iedere maand al onze mouten vers halen.
 • Hop uit eigen bodem
  We verbouwen zelf Cascade en East Kent Goldings, Deze worden exclusief voor onze fresh hop brouwsels gebruikt. Verder halen we onze hoppen bij diverse leveranciers of rechtstreeks bij de hoptelers in Nederland en België.
 • Brabants Water
  We gebruiken Brabants Leiding water. Het brabanste water leent zich uitstekend voor onze huidige bierstijlen en tot op heden gebruiken we het recht uit de kraan. Constante kwaliteit en constante aanvoer zijn voor ons het belangrijkste.
 • Unieke Gist
  Ieder bier verdiend zijn eigen karakter. Gist is daarin een echte smaak bepaler. Daarom kiezen we voor ieder bier een goede Gist. Vloeibaar van Wyeast of een Prachtige korrelgist. Geen een bier smaakt zoals het andere.
 • Uitdagende Receptuur
  Ieder bier heeft zijn eigen mout. Mout staat aan de basis van ieder bier. Liever een extra zak mout met smaak dan suiker voor de alcohol. Kenmerkend voor onze bieren is de caramel mouten. We bereiken de juiste kleur voor extra caramel mouten in plaats van geroosterde mouten.
 • Traditioneel Apparatuur
  We hebben de brouwerij ingericht met ons spaargeld. Voor nu dus nog veel handwerk en geen volledig geautomatiseerde brouwerij. Spierballen heb je wel nodig en dat proef je terug in de smaak.

Onze Bieren

D'n Vierkante

Een heerlijke Quadrupel, Hij mag niet ontbreken in ons assortiment en na een proefbrouwsel wat in 4 weken uitverkocht was hebben we gelijk de grote ketels aangezet en hebben hem ruim op voorraad.

Winter$ch Genot

Een heerlijk winterbier met Kaneel en een vleugje Steranijs, met 9% een echte winterwarmer.

D'n Rooie Dop

De vergeten bieren zijn vaak de mooiste bieren. Een lekker bier wat met de jaren alleen maar smaakvoller wordt. De naam is geboren op onze eerste open dag. Toen nog een naamloos bier maar met een rode dop op de fles. Aan de bar werd hij snel als D'n Rooie Dop besteld en zijn naam was geboren. Een mooie volmout dubbel met als smaakmaker Special-B mout.

Exploding Pumpkin

Een kruidig bier met kaneel, nootmuskaat, gember, vanille extract en maar liefst 100KG pompoenen op 1000 liter bier. De flinke dosis hop zorgt voor de balans in dit kruidige maar toch hoppige bier. Geen allemans vriend maar zeker een smaakvol bier.

D'n Eigenweizen

Een echte Duitse Weizen. Gebrouwen met 50% Tarwemout, 50% Pilsmout, Duitse hoppen en een Weizen gist welke voor de typische Banaan smaak in de afdronk zorgt.

Tripel

De Tripel is het bier waar het brouw avontuur meer dan 15 jaar geleden mee is begonnen. Een typische Belgische Tripel.

D'n Blonde

Een heerlijk verfrissend blond bier. Het recept wordt nog vollop gefinetuned dus feedback is altijd welkom.

D'n Stoute Matroesjka

Een heerlijke gelaagde volmout stout van 10%. Een mooie toegankelijke en doordrinkbare stout zonder veel poespas. De Hete Matroesjka met Habanero pepers zal een van de varianten worden op de Stoute Martroesjka.

D'n Royal Barleywine

Een heerlijke Barley Wine. Vol van smaak en een gevaarlijke. Hij drinkt niet weg als 10% maar je voelt hem zeker.

Stuur ons een bericht

  Brouwerij & Terras

  Brouwerij Het 58e Genot een Kleine Familiebrouwerij, ontstaan uit een Hobby, ondertussen een Brouwerij met Proeflokaal, Terras en Speeltuin.

  icon_untapped_50

  Openingstijden

   • Maandag: Op afspraak
   • Dinsdag: Op afspraak
   • Woensdag: Op afspraak
   • Donderdag: Op afspraak
   • Vrijdag: Op afspraak
   • Zaterdag: Op afspraak
   • Zondag: 13:00 – 17:00
   • Interesse in een Bierproeverij: Vraag gerust naar de mogelijkheden

  Route

  Go Top